Den gamla dansbanan blev ett uterum/orangeri!

Vi fick bilder från en jätte nöjd kund i Gränna. Hon har köpt Twin skjutpartier som används till vinterträdgård men stommen har kunden själv byggt så den är inte från oss.

Härligt! Den gamla dansbanan som blev ett uterum.

 

Här ser du de vita Twin partierna dock har hon inte hunnit göra iordning på insidan ännu. Följande skriver hon i mailet till oss:

”Här kommer en sen rapport om vår fina trädgårdssalong/orangeri som blev klart i mitten av oktober. Så här långt känns det jättebra, och vi är jättenöjda. Hann ju inte riktigt använda det innan det blev orangerisäsong och växterna flyttade in, men några fina kvällar fick vi och kände att det här kommer att bli jättebra. Nu står 61 pelargoner, 5 Hortensior, 3 Afrikas lilja, 4 Montbretia, ett olivträd och några alunrot där och dom mår verkligen jättebra. Håller 7-8 grader där inne nu. Väntar på att få lägga in balkongmattan över hela golvet och sätta upp kristallkronan jag köpte i juli (!) och soffan och ja, massor med fin inredning. Det kommer att bli så mysigt! Och så har vi lite markarbete kvar utanför, vi tänker bygga en trapp av stora rektangulära stenar längs hela långsidan och en plattform i golvhöjd på kortsidan så man kan dra ut grillen enkelt. Så vi vet vad vi ska pyssla med i vår.”

Vi återkommer med fler bilder när det blir värmare ute.

Hon avslutar mailet till oss:

”Tusen tack för trevligt bemötande och bra produkter till ett vettigt pris!”

 

Expodul Inredningar AB - Sörbyvägen 7 - 571 78 Forserum - Tel. 0380-377 130 - Fax 0380-205 40 - info@expodul.se