Fristående uterum med känsla!

Fristående uterum med känsla!

Paret Ekström är jätte nöjda med sitt nya uterum och gav oss några härliga bilder. Deras uterum har gjorts fristående i modell sadeltak och som vinterträdgård med vacker inredning och väl genomtänkta detaljer.  De har själva klätt in limträstommen som kommer från oss och partierna är fasta Twin Eco med en PVC dubbeldörr i fronten med innerliggande spröjs. Den innerliggande spröjsen är mycket praktiskt med tanke på fönsterputsningen. Alla partierna är med bruten sköldbrygga och 2-glas. De fasta partierna har en spröjsprofil som linjerar hela vägen runt och vissa av dem är med vädringslucka.

PVC dubbeldörrar i fronten som ger ett välkomnande entré.

Här ser du den linjerande spröjsen och 2st vädringsluckor vilket är bra för att vädra och få in frisk luft.

Taket är med 32mm kanalplasttak. Limträstommen, stuprännor och kanalplasttak kommer från oss i en byggsats där allt är exakt kapat. Limträet ska absolut inte sågas eller jackas någonstans av kunden allt är redan gjort i vår fabrik i Forserum.

Ljusstakarna har paret Ekström själva tillverkat av gammalt trä som blir fantastiskt vackra i uterummet, särskilt så här års i vintermörkret.

Stolen är också en vacker inredningsdetalj som är både fin och användbar. (Denna har de också gjort själva och använt gammalt trä).

Expodul Inredningar AB - Sörbyvägen 7 - 571 78 Forserum - Tel. 0380-377 130 - Fax 0380-205 40 - info@expodul.se